torstai 26. heinäkuuta 2012

Pari randomräpsyy














Pääsinpäs siis kuvaamaan luonnonlapsostani, Mirua. Saitte taas suurempaa käsitystä sen peruukista. Se on ihan järkyttävän pitkä. Paljon pidempi ku Amyn, ja Amyn peruukki on sen itsensä kokonen. Hauskuuttaa edelleen ku näin sen : '' HUI ****** SE MALLINUKKE OLIKIN SD! HUI ***** TOI ON PITKÄ! '' Haha. Mollamanialta tuli eilen viestiä, että nyt maksetaan sitä laskua. Me maksettiin se jo eilen, eli uskoakseni Chin obbari tulee tuossa parin päivän sisällä. Ja sitten vielä huomio : N. kuukauden päästä postaustahtini hidastuu. Syy : Gerbiilinpoikaset, joista minun on pidettävä huolta. Kiitos lukemisesta! Antakaahan kommenttia, olivatko kuvat huonoja, pitääkö laatua parantaa, haluatteko lisää tälläisiä kuvia?

3 kommenttia:

  1. Miru on niin ihana tolla uudella peruukilla <3

    VastaaPoista
  2. oii gerbuja <3 onnee,ne on vilkkaita :D puri multa häkin palasiksi :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tällä hetkelä tääl on kuus gerbiiliä .... Ja sitten kun saadaan niitä poikasua nii ehkä yli kymmenenkin, onneks meillä on kolme terraariota, ja yks tosi iso, että kyllä mahtuuu :p

      Poista

Kommatkaa mursusemme ;3 HUOM! Pellkästään oman blogin mainostusta sisältävät kommentit poistetaan. Voit kuitenkin lisätä kommenttisi alakulmaan blogisi linkin.