torstai 16. elokuuta 2012

Muutama kuva, ja tiedotusta

Voi herranjumala teitä on jo huomat 21!!!Joillekkin se on tooosi vähän, mutta mulle merkitsee tosi paljon! On ollu ihan hirveä blogimasis, johtuen kameran puutteesta, enkä ole jaksanut julkaista noita Chikuvia jotka ovat pyörinyt koneella jo toista viikkoa, mutta kun näin, että lukijoita on jo 21 (!!!) niin oli ihan pakko tulla julkaisee, ootte aivan ihania! En tiedä vielä milloin saan oman kamerani, ja kun saan sen, tulee pieni kt miksi Mirun toinen silmä on vaihdettu. Hän on silti sokea, eikä pysty näkemään toisella silmällään vielä. Ootte muuten oikeasti aivan ihanii, piristäte mun päivää. <3 En sitten oo muokannu kuviani, ja kameraon kaverilla hieman huonompi kun minun, mutta kestäkää se 3:

+ Kaikki bronyt, pistäkääs soiman taustalle, sai mut hyvälle mielelle <3 


Ja toi viimenen oli siis vaan joku ekstrakuva, koska aurinko heijastu hiuksista noin kauniisti. Oli pakko, teen noin aina, mutta yleensä en julkaise niitä. xD Oli vaan nii kaunis kuva. 3: Ihan heteroja noi molemmat on. Tuo viimeisen kuvan toinen nukke, vaaleat hiukset, ei ole omani, se on Zesun. Tosiaan. En oikein tiedä mitä sanoa, olen niin liikuttunut  21 lukijasta. Kiitos kaikilleh~. Heti kun saan kameran, tulee megapitkäpostaus! >w< Lupaan! >w< Ellette te sitten halua jotain lyhyempää? :DD Koska ajattelin ottaa vähintään sata kuvaa! >w<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommatkaa mursusemme ;3 HUOM! Pellkästään oman blogin mainostusta sisältävät kommentit poistetaan. Voit kuitenkin lisätä kommenttisi alakulmaan blogisi linkin.