sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pieni koulutyttönen

Shinju, my lil school girl

Shinju, my lil school girl

Shinju, my lil school girl

Shinju, my lil school girl

Onkohan tämä hattu?
Shinju, my lil school girl

Voikohan sitä syödä?
Shinju, my lil school girl

Mitä sillä voi tehdä?
Shinju, my lil school girl

Shinju laittaa käden tästä~
Shinju, my lil school girl

Ja toisen käden tästä!~ Nyt Shinju on valmis kouluun~ ^__^-




~
Pullip Banshee


Isul Mao

~~~

Mitäpäs sitä nyt tähän kertoisi 8D Koko viikon olin Maffinin luona, ja sanoimme että kuvaisimme paljon, mutta en minä muutakuin ottanut nämä vähäiset kuva 8D Mitään erikoisempaa ei ole tapahtunut, muutakun se, että päätin, että tuskin otan enempää nukkeja~ Maffin on samaa mieltä ettei ota enää Pullip-perheeseensä ketään mukaan. Neljä nukkea on meille molemmille jotenkin .. Tarpeeksi. :)

Näkemisiin, lukijat <3 

2 kommenttia:

  1. Ihana mini reppu :3 mistä te löydätte noin mahtavaa kamaa teiän kuviin ? ja on jotenkin harmi ettette hanki lisää nukkeja mutta samalla ihan hyvä :) 4 teidän kaikilla nukeilla on niin mahtavat persoonat ja lookit. ja kyllä 4 nukke a riittää :) Shinju on niin syötävän suloinen nuilla laseilla ja blondilla peruukilla >u<
    ja miten teit ton valaistuksen ? :o se on niin uskomattoman hieno jotenkin n__n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. >u< Wau, upeeta että tykkäsit. Shinjun reppu ja lasit oli Isul Maon, eli Codyn stockista (Muahah, varastin ne Maffinilta omaan käyttööni >:D ). Jotenkn tuo neljä nukkea meille molemmille on tarpeeksi, tosin, Maffin saattaa ottaa vielä hartsisen.. ^^ Shinju on kyllä ihana, sen myönnän minäkin >u< . Valaistus on ihan yövalaistus, lampin vieressä toki nuo kuvasin :D Kuvanmuokkaus tekee ihmeitä ;D.

      Kiitos kommentista >u< .

      -Jen-Jen

      Poista

Kommatkaa mursusemme ;3 HUOM! Pellkästään oman blogin mainostusta sisältävät kommentit poistetaan. Voit kuitenkin lisätä kommenttisi alakulmaan blogisi linkin.