torstai 6. joulukuuta 2012

Shinju toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää teille! :3

Niin, hän on siis neljäs nukkeni, Shinju Tenshi, teen profiilin heti kun jaksan. Chin pikkusisko, neitokainen on 15 vuotias. Khihih, rakastan tuota ilmettä. Tästä nukesta olen haaveillut jo vuoden salaa, myös sillon kun olin pullipvastainen. Shinju on siis ''syntynyt'' Suomen itsenäisyyspäivänä. Hyvää syntymäpäivää molemmille! Ja vielä tästä 10 päivää eteenpäin niin Mirullakin on syntymäpäivät! 4 nukkea yhdessä vuodessa, ei paha. Toivottakaahan kuitenkin Shinjulle tervetuloa tähän blogiin! :3 (Ja anteeksi kuvan laatu, kännykkäkamera on hyvä kaveri, kun oma kamera jäi kotiin...) + Lupaan tehdä Mirun synttäreillä jonkun kivan postauksen. :3


Lupaan laittaa jossain vaiheessa Shinjusta parempia kuvia. (:








1 kommentti:

  1. Voi kuinka suloinen hän onkaan! :3 Olen itsekkin ajatellut joskus hankkia Prupaten... hän on niin kaunissuloinensöpö ilmestys! Ja ois kiva saada joku synttäripostaus Mirun synttäreiltä :) Joku synttäri KT ois kiva :)

    VastaaPoista

Kommatkaa mursusemme ;3 HUOM! Pellkästään oman blogin mainostusta sisältävät kommentit poistetaan. Voit kuitenkin lisätä kommenttisi alakulmaan blogisi linkin.